Leveringsformer
Du kan vælge at afhente din bestilling i vores butik (se adresse her og se åbningstider her ) eller få tilsendt din bestilling med Bring, Instabox, DAO eller PostNord. Bestillinger, der afhentes er reserveret i 14 dage, hvorefter ordren ophæves og reservationen bortfalder.

Leveringsted
Levering sker til pakke indleveringssteder tættest på den adresse du oplyser ved bestilling. Såfremt leveringsadressen ikke er korrekt eller mangelfuld, kan Komikken ikke drages til ansvar for manglende levering. Det er kundens ansvar at oplysningerne er korrekte. 

Leveringstid
Når du vælger at få tilsendt din bestilling, er der en leveringstid. Længden af leveringstiden varierer alt efter hvor varerne skal sendes hen.

Danmark: Alle varer leveres normalt i løbet af 3-6 dage efter vi har registreret din betaling. Skulle en levering blive væsentligt forsinket, fremsendes besked til dig via e-mail.

Europa, Færøerne og Grønland: Alle varer leveres normalt i løbet af 4-14 dage efter vi har registreret din betaling. Skulle en levering blive væsentligt forsinket, fremsendes besked til dig via e-mail.

Øvrige udland: Alle varer leveres normalt i løbet af 5-20 dage efter vi har registreret din betaling. Men da vi ikke kender til de lokale udbringningsforhold verden over, kan vi ikke love en bestemt leveringstid ved denne levering.

Leveringsomkostninger
Når du vælger at afhente din bestilling, er der ikke leverings- og ekspeditionsomkostninger forbundet med købet.

Når du vælger at få tilsendt din bestilling, er der en leveringsomkostning. Størrelsen af omkostningen varierer alt efter vægt og hvor varerne skal sendes hen. Leveringsomkostningen vil fremgå af ordren, og den samlede pris vil altid blive vist inden godkendelse af købet.

Danmark: Leveringsomkostningen koster fra kr. 22,00 og op. Der beregnes et ekspeditionsgebyr på kr. 5,00 pr. ordre.

Europa: Leveringsomkostningen koster fra kr. 36,00 og op. Der beregnes et ekspeditionsgebyr på kr. 5,00 pr. ordre.

Øvrige udland: Leveringsomkostningen koster fra kr. 50,00 og op. Der beregnes et ekspeditionsgebyr på kr. 5,00 pr. ordre.

 

 

Del på Facebook

Kurv

Ingen vare i kurven